Uragan pe Insula Camino pdf

Despre carte:

Bine ați revenit pe Insula Camino, unde orice se poate întâmpla – chiar și o crimă în mijlocul unui uragan, care s-ar putea dovedi a fi crima perfectă… …

În momentul în care Bruce Cable’s Bay Books se pregătește pentru revenirea autorului de bestseller Mercer Mann, uraganul Leo se abate de la cursul său prevăzut și se îndreaptă direct spre insulă. Guvernatorul Floridei ordonă evacuarea obligatorie, iar majoritatea locuitorilor își închid casele și fug pe continent, dar Bruce decide să rămână și să treacă peste furtună.

Uraganul este devastator: casele și apartamentele sunt distruse, hotelurile și vitrinele sunt distruse, străzile sunt inundate, iar o duzină de oameni își pierd viața. Una dintre victimele aparente este Nelson Kerr, un prieten al lui Bruce și autor de thrillere. Dar natura rănilor lui Nelson sugerează că nu furtuna a fost cauza morții sale: El a suferit mai multe lovituri suspecte la cap.

Cine l-ar fi vrut mort pe Nelson? Poliția locală este copleșită de consecințele furtunii și prost echipată pentru a rezolva cazul. Bruce începe să se întrebe dacă nu cumva personajele dubioase din romanele lui Nelson ar putea fi mai mult reale decât fictive. Iar undeva pe computerul lui Nelson se află manuscrisul noului său roman. S-ar putea ca cheia cazului să se afle chiar acolo – negru pe alb? Pe măsură ce Bruce începe să investigheze, ceea ce descoperă printre rânduri este mai șocant decât oricare dintre răsturnările de situație ale lui Nelson – și mult mai periculos.

Informație:

Autor: John Grisham
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 6
Numar de pagini: 288
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-006-569-2
Cod de bare: 9786060065692

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *