Ultima geana de lumina pdf

Despre carte:

Autoarea captivantului bestseller internațional The Room on Rue Amélie revine cu o poveste emoționantă, plasată în mijlocul podgoriilor de șampanie din nordul Franței, în cele mai întunecate zile ale celui de-al Doilea Război Mondial, perfectă pentru fanii cărții The Nightingale a lui Kristin Hannah.

Champagne, 1940: Inès tocmai s-a căsătorit cu Michel, proprietarul istoricei case de șampanie Maison Chauveau, când germanii invadează țara. Pe măsură ce pericolul crește, Michel întoarce spatele căsniciei sale pentru a începe să ascundă muniții pentru Résistance. Inès se teme că vor fi descoperiți, dar pentru Céline, soția pe jumătate evreică a chef de cave a lui Chauveau, riscul este și mai mare – zvonurile abundă despre evreii care sunt trimiși în est spre o soartă de nedescris.

Când Céline își urmează inima cu nesăbuință într-o încercare disperată de a fi fericită, iar Inès face o greșeală periculoasă cu un colaborator nazist, ele riscă viețile celor pe care îi iubesc – și casa de șampanie care le leagă.

New York, 2019: Liv Kent tocmai pierduse totul când excentrica ei bunică franceză apare neanunțată, insistând pentru o călătorie în Franța. Dar femeia în vârstă are un motiv ascuns – și o poveste tragică, veche de zeci de ani, pe care vrea să o împărtășească. Când trecutul și prezentul se ciocnesc în cele din urmă, Liv se trezește pe un drum al mântuirii care duce direct la peșterile de la Maison Chauveau.

Informație:

Autor: Kristin Harmel
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Mihaela Magdalena Dumitru
Numar de pagini: 368
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-7353-4
Cod de bare: 9786063373534

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *