Tweet cute. O reteta furata. Un razboi online pdf

Despre carte:

Faceți cunoștință cu Pepper, căpitanul echipei de înot, un perfecționist cronic și un perfecționist în toată regula. Poate că familia ei se destramă, dar lanțul lor masiv de fast-food este în plină expansiune – mai ales datorită lui Pepper, care abia reușește să jongleze cu viața reală în timp ce conduce în secret contul masiv de Twitter al Big League Burger.

Intră în scenă Jack, clovnul clasei și ghimpele constant în calea lui Pepper. Atunci când nu încearcă să se ferească din umbra geamănului său obscen de popular, este ocupat să lucreze în magazinul de delicatese al familiei sale. Relația sa cu afacerea care îi asigură viitorul ar putea fi de dragoste/ură, dar când Big League Burger fură rețeta iconică de brânză la grătar a bunicii sale, va face tot ce-i stă în putință pentru a-i doborî, câte un tweet pe rând.

Totul este corect în dragoste și brânză – asta până când cearta dintre Pepper și Jack se transformă într-un război viral pe Twitter. Ei nu știu că, în timp ce se duelează în public cu meme-uri sarcastice și bătălii de retweet-uri, se îndrăgostesc unul de celălalt în viața reală – pe o aplicație de chat anonimă construită de Jack.

Pe măsură ce relația lor se aprofundează, iar farsele lor online se intensifică – oamenii de pe internet îi trimit??? – bătălia lor devine din ce în ce mai personală, până când nici măcar acești doi rivali nu pot ignora că au fost destinați pentru cea mai neașteptată, ciudată și plină de sentimente poveste de dragoste la care niciunul dintre ei nu se aștepta.

O comedie romantică proaspătă și irezistibilă de la autoarea debutantă Emma Lord despre șansele pe care ni le asumăm, despre căile pe care ne poate duce viața și despre cum dragostea poate fi găsită în locul opus celui la care te așteptai.

Informație:

Autor: Emma Lord
Editura: Storia Books
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Ionela Chirila
Numar de pagini: 392
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-9072-23-3
Cod de bare: 9786069072233

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *