Tradarea tronului. Al doilea volum din trilogia Rebelul nisipurilor pdf

Despre carte:

Rebel din întâmplare. Trădător prin alegere.

Pistolarul Amani al’Hiza a fugit din orașul natal fără ieșire pe spinarea unui cal mitic împreună cu misteriosul străin Jin, căutându-și doar propria libertate. Acum, ea luptă pentru a elibera întreaga națiune deșertică Miraji de un sultan însetat de sânge care și-a ucis propriul tată pentru a cuceri tronul.

Când Amani se trezește împinsă în epicentrul regimului – palatul sultanului – ea este hotărâtă să îl doboare pe tiran. Disperată să descopere secretele sultanului spionând curtea acestuia, ea încearcă să uite că Jin a dispărut chiar când se apropia de el și că este prizoniera inamicului. Dar cu cât rămâne mai mult timp, cu atât se întreabă mai mult dacă sultanul este cu adevărat ticălosul despre care i s-a spus că este și cine este adevăratul trădător al patriei sale, care a pălit de soare și este plină de magie.

Uitați tot ce credeați că știți despre Miraji, despre rebeliune, despre Djinn și Jin și Banditul cu ochi albaștri. În Trădător la tron, singura certitudine este că totul se va schimba.

Informație:

Autor: Alwyn Hamilton
Editura: Nemira
Colectie: Young Adult
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Maria Adam
Numar de pagini: 512
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-1017-0
Cod de bare: 9786064310170

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *