Suflete pereche pdf

Despre carte:

Rosie și Alex sunt sortiți unul altuia, iar toată lumea pare să știe asta, mai puțin ei. Prieteni buni încă din copilărie, relația lor devine tot mai strânsă pe zi ce trece, până când Alex primește vestea că familia lui părăsește Dublin și se mută în Boston. La 17 ani, Rosie și Alex abia au început să se vadă într-o lumină mai romantică. Devastați, cei doi își fac planuri pentru ca Rosie să aplice la facultăți din SUA.

Ea intră la Universitatea din Boston, Alex intră la Harvard și totul se așează la locul lui, când, în ajunul plecării, Rosie primește o veste care le va schimba viața pentru totdeauna: Este însărcinată cu un băiat cu care a ieșit în timp ce se despărțea de Alex.

Visele ei legate de facultate, de Alex și de o carieră plină de farmec s-au spulberat, Rosie rămâne în Dublin pentru a deveni mamă singură, în timp ce Alex urmărește o carieră medicală și o nouă iubire în Boston. Dar destinul este un lucru amuzant, iar în acest roman, structurat ca o serie de e-mailuri inteligente, scrisori, notițe și un șir de oportunități ratate, Alex și Rosie află că soarta nu a terminat încă cu ei.

Uneori trebuie să privești viața într-un mod cu totul nou…

De la autoarea bestsellerului PS, te iubesc vine un roman încântător despre ce se întâmplă atunci când doi oameni care sunt meniți să fie împreună nu reușesc să facă lucrurile cum trebuie.

Informație:

Autor: Cecelia Ahern
Editura: ALLFA
Colectie: Seria Cecelia Ahern
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 544
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067830729
Cod de bare: 9786067830729

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *