Sora favorita pdf

Despre carte:

Când cinci femei de succes acceptă să participe la un reality-serial din New York numit Goal Diggers, producătorii nu se așteaptă ca sezonul să se termine cu o crimă…

Brett este favorita fanilor. Tatuată și cu doar douăzeci și șapte de ani, succesul fulminant al studioului ei de spin – și recenta logodnă cu prietena ei – a făcut-o obiectul geloziei și al vitriolului din partea colegelor de distribuție.

Kelly, sora mai mare și partenera de afaceri a lui Brett, este cel mai recent recrut, respinsă ca fiind o aghiotantă de către veteranii din distribuție. Copilul de aur în copilărie, acum îi dă apă la moară lui Brett – un rol care o obligă să le protejeze secretul șocant.

Stephanie, prima membră de culoare din distribuție și cea mai în vârstă, este o autoare de succes de romane erotice. Există de mult timp șușoteli despre soțul ei actor sexy, care nu lucrează, și despre ochiul lui rătăcitor, dar în acest sezon accentul se pune pe ruptura care s-a deschis între ea și Brett, foștii cei mai buni prieteni – iar resentimentele generează curând dispreț.

Lauren, îndrăgita lumii start-up-urilor, a cărei băutură a scăpat de sub control, este narațiunea de recuperare a lui Goal Diggers – toată lumea iubește o poveste de revenire.

Iar Jen, devenită bogată și faimoasă datorită liniei sale de alimente vegane, populară în mod cultic, joacă rolul unui hippie holistic în fața camerelor de luat vederi, dar este poate cea mai nemiloasă dintre toate atunci când camerele sunt închise.

Informație:

Autor: Jessicaknoll
Editura: Trei
Colectie: Fiction Connection
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Guliver
Traducator: Ioana Rotaru
Numar de pagini: 528
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0717-9
Cod de bare: 9786064007179

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *