Sora disparuta pdf

Despre carte:

O soră furată. O fiică hotărâtă să descopere adevărul.

Am fost captivată, mișcată și complet captivată de această poveste profund emoționantă și convingătoare Kate Furnivall

Belle Hatton a pornit o viață nouă și interesantă departe de casă: o slujbă plină de farmec ca cântăreață de club de noapte în Birmania anilor 1930, cu o mulțime de prieteni și admiratori noi și sofisticați. Dar Belle este bântuită de un mister din trecut – un decupaj de ziar vechi de 25 de ani, găsit în lucrurile părinților ei după moartea acestora, în care se spune că soții Hatton părăsiseră Rangoon după dispariția fetiței lor, Elvira.

Belle este disperată să afle ce s-a întâmplat cu sora pe care nu a știut niciodată că o are – dar când începe să pună întrebări, se confruntă cu zvonuri tulburătoare, bârfe răutăcioase și amenințări directe. Oliver, un jurnalist american atrăgător și dezinvolt, promite să o ajute, dar un bilet anonim îi spune să nu aibă încredere în cei apropiați… . .

Belle supraviețuiește revoltelor, intrușilor și atacurilor cu bombă – dar nimic nu o va opri în misiunea ei de a descoperi adevărul. Poate avea încredere în sentimentele ei crescânde pentru Oliver? Este sora ei cu adevărat moartă? Și ar putea exista o șansă ca Belle să o găsească?

O poveste emoționantă și complexă, frumos spusă Isabel Wolff

‘Dinah Jefferies se pricepe să intre în pielea locurilor sale exotice, iar această poveste despre pierdere și iubire, plasată în senzuala Burma din tulburații ani 1930, nu face excepție’ Kate Riordan

Informație:

Autor: Dinah Jefferies
Editura: Nemira
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Maria Adam
Numar de pagini: 352
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-1044-6
Cod de bare: 9786064310446

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *