Scriitori si indragostiti pdf

Despre carte:

După succesul fulminant al romanului Euforia, aclamat de critici și premiat, Lily King revine cu un portret de neuitat al unei artiste în tinerețe.

Orbită de moartea subită a mamei sale și distrusă de o relație amoroasă recentă, Casey Peabody a ajuns în Massachusetts în vara anului 1997 fără un plan. Corespondența ei constă în invitații de nuntă și înștiințări finale de la recuperatorii de creanțe. Fostă copil minune la golf, acum servește la mese în Harvard Square și închiriază o cameră mică și mucegăită lângă un garaj, unde lucrează la romanul pe care îl scrie de șase ani. La treizeci și unu de ani, Casey încă se agață de ceva la care aproape toți vechii ei prieteni au renunțat: determinarea de a trăi o viață creativă. Când se îndrăgostește de doi bărbați foarte diferiți în același timp, lumea ei se fracturează și mai mult. Lupta lui Casey pentru a-și împlini ambițiile creative și pentru a găsi un echilibru între cerințele contradictorii ale artei și ale vieții este pusă la încercare în moduri care o împing la limită.

Scriitori și îndrăgostiți o urmărește pe Casey – o protagonistă inteligentă și dureros de vulnerabilă – în ultimele zile ale unei tinereți lungi, un moment în care fiecare element al vieții ei intră în criză. Scris cu umorul, inima și inteligența caracteristice lui King, Writers & Lovers este un roman transbordant care explorează saltul terifiant și antrenant dintre sfârșitul unei etape a vieții și începutul alteia.

Informație:

Autor: Lily King
Editura: Trei
Colectie: FICTION CONNECTION
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Thomas Allen
Traducator: Laura Karsch
Numar de pagini: 336
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0988-3
Cod de bare: 9786064009883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *