Sabrina. Intre lumina si intuneric. Fiica haosului. Vol. 2 pdf

Despre carte:

Pe jumătate vrăjitoare, pe jumătate nemuritoare, Sabrina Spellman, în vârstă de șaisprezece ani, a făcut o alegere: și-a îmbrățișat partea întunecată și rădăcinile de vrăjitoare. Acum, puterea ei crește pe zi ce trece… dar va avea oare un preț prea mare?
Sabrina Spellman tocmai a luat cea mai grea decizie din viața ei: Își lasă în urmă prietenii ei dragi de la Liceul Baxter. Acum este timpul să urmeze calea nopții și să-și găsească drumul printre vrăjitoarele și vrăjitorii de la Academia de Arte Nevăzute.

Sabrina a fost întotdeauna bună la școală, dar acum are de navigat într-o lume cu totul nouă. Puterea ei crește pe zi ce trece, dar vine cu un preț mare. Ea trebuie să își amintească mereu noile ei alianțe și costul pe care acestea îl au asupra prietenilor ei… și asupra ei însăși.

Și mai sunt și noii ei colegi de clasă. Prudence, Dorcas și Agatha sunt prietene, într-un fel, dar poate Sabrina să aibă încredere în ele? Și cum rămâne cu Nick Scratch? Este la fel de fermecător ca întotdeauna, dar vor dura oare sentimentele lui pentru Sabrina?

Bazat pe serialul de succes de pe Netflix, acest roman original YA spune o poveste inedită și originală despre Sabrina.

Informație:

Autor: Sarah Rees Brennan
Editura: Corint Logistic
Colectie: Leda Edge
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Traducator: Simona Stefana Stoica
Numar de pagini: 400
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069507926
Cod de bare: 9786069507926

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *