Sa cunoastem, daca avem sansa pdf

Despre carte:

În noua sa nuvelă, Becky Chambers, autoarea best-seller-ului Sunday Times, își imaginează un viitor în care, în loc să teraformeze planetele pentru a susține viața umană, exploratorii sistemului solar se transformă pe ei înșiși.

Ariadne este unul dintre acești exploratori. Ca astronaut pe o navă de cercetare extrasolară, ea și colegii ei de echipaj dorm între lumi și se trezesc de fiecare dată cu trăsături diferite. Experiența ei este una de corp fluid și minte stabilă și de perspectivă unică asupra trecerii timpului. Înapoi pe Pământ, societatea se schimbă dramatic de la un deceniu la altul, așa cum se întâmplă întotdeauna.

Ariadne se poate trezi pentru a descoperi că sprijinul pentru explorarea spațială de acasă s-a diminuat, sau că țara în care s-a născut nu mai există, sau că un cult a apărut în jurul descoperirilor lor cosmice, pentru ca apoi să se dizolve din nou până la următoarea trezire. Dar stările de spirit de pe Pământ nu au prea multă influență asupra misiunii lor: să exploreze, să studieze și să trimită acasă ceea ce au învățat.

Purtând toate caracteristicile celorlalte opere îndrăgite ale scriitoarei, inclusiv o scriere strălucitoare, o construcție fantastică a lumii și personaje excepționale și diverse, prima carte audio a lui Becky în afara seriei Wayfarers va capta cu siguranță imaginația ascultătorilor din întreaga lume.

Informație:

Autor: Becky Chambers
Editura: Herg Benet
Colectie: Speculativ
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Traducator: Alexandru Voicescu
Numar de pagini: 232
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-763-292-7
Cod de bare: 9786067632927

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *