Ruina si blestem pdf

Despre carte:

Secretele periculoase și dorințele interzise duc la consecințe șocante… Nu ratați cartea a doua din trilogia fantastică Harbinger a autoarei Jennifer L. Armentrout, bestseller #1 New York Times.

Jumătatea de înger Trinity și garguiul ei protector legat, Zayne, au lucrat cu demonii pentru a opri apocalipsa, evitând în același timp să se îndrăgostească. Harbingerul se apropie… dar cine sau ce este? Întreaga omenire poate cădea dacă Trinity și Zayne nu pot câștiga cursa împotriva timpului, în timp ce forțele întunecate se adună.

Pe măsură ce tensiunile cresc, ei trebuie să rămână aproape unul de celălalt și să patruleze noaptea pe străzile din DC, căutând semne ale Harbingerului, o entitate care ucide Gardieni și demoni fără nici un motiv aparent. Interzis să fie unul cu celălalt, Zayne și Trinity se luptă cu sentimentele lor și apelează la surse neobișnuite pentru ajutor – demonul Roth și cohortele sale. Dar, pe măsură ce morțile se adună și descoperă un complot sinistru care implică liceul local și pune în pericol pe cineva drag lui Zayne, Trin își dă seama că este condusă… adunată… jucată pentru un scop necunoscut. Pe măsură ce furia crește și sentimentele scapă de sub control, devine clar că furia ar putea fi ruina tuturor.

Informație:

Autor: Jennifer Armentrout
Editura: Litera
Colectie: New Moon
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Iulia Dromereschi
Numar de pagini: 276
Format: 140 x 200
ISBN: 978-606-33-7011-3
Cod de bare: 9786063370113

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *