Rezolva ecuatia fericirii pdf

Despre carte:

Mo Gawdat este un gânditor remarcabil și Chief Business Officer la [X] de la Google, o echipă de elită de ingineri care formează fabrica de vise futuristă a Google. Aplicându-și abilitățile sale superioare de logică și de rezolvare a problemelor la problema fericirii, el propune un algoritm bazat pe înțelegerea modului în care creierul asimilează și procesează bucuria și tristețea. Apoi, el rezolvă pentru fericire.

În 2001, Mo Gawdat și-a dat seama că, în ciuda succesului său incredibil, era disperat de nefericit. Învățând toată viața, el a atacat problema așa cum ar face-o un inginer: examinând toate faptele demonstrabile și aplicând cu scrupulozitate logica. În cele din urmă, nenumăratele sale ore de cercetare și știință s-au dovedit a fi de succes, iar el a descoperit ecuația fericirii permanente.

Treisprezece ani mai târziu, algoritmul lui Mo avea să fie pus la testul suprem. După moartea subită a fiului său, Ali, Mo și familia sa au apelat la ecuația sa – și aceasta i-a salvat de la disperare. Confruntându-se cu această pierdere îngrozitoare, Mo și-a găsit misiunea: va reuși să atingă tipul de obiectiv de tip moonshot pe care el și colegii săi îl urmăreau mereu – va împărtăși ecuația sa cu lumea și va ajuta cât mai mulți oameni să devină mai fericiți.

În Solve for Happy, Mo pune la îndoială unele dintre cele mai fundamentale aspecte ale existenței noastre, împărtășește motivele care stau la baza suferinței și trasează un proces pas cu pas pentru a obține fericirea pe tot parcursul vieții și o mulțumire durabilă. El ne arată cum să privim viața printr-o lentilă clară, învățându-ne cum să risipim iluziile care ne întunecă gândirea, să depășim punctele moarte ale creierului și să îmbrățișăm cinci adevăruri supreme.

Indiferent de obstacolele cu care ne confruntăm, de poverile pe care le purtăm, de încercările prin care am trecut, cu toții putem fi mulțumiți de situația noastră prezentă și optimiști cu privire la viitor.

Informație:

Autor: Mo Gawdat
Editura: Humanitas
Colectie: Practic
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 320
Format: 130 x 200
ISBN: 978-973-50-6897-4
Cod de bare: 9789735068974

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *