Reseteaza-te ! Simple schimbari ale stilului de viata pentru gestionarea bolilor cronice pdf

Despre carte:

Combateți cancerul, diabetul, bolile de inimă, creșterea în greutate și chiar procesul de îmbătrânire cu un plan simplu, dovedit științific pentru a inversa boala – precum și pentru a preveni și reduce simptomele – de la pionierul de renume mondial al medicinei stilului de viață.

Doctorul Dean Ornish a condus cercetări revoluționare care dovedesc, pentru prima dată, că schimbările stilului de viață pot inversa adesea – și nu numai – evoluția multora dintre cele mai frecvente și costisitoare boli cronice și chiar începe să inverseze îmbătrânirea la nivel celular.

Medicare și multe companii de asigurări acoperă în prezent programul de medicină a stilului de viață al doctorului Ornish pentru inversarea bolilor cronice, deoarece acesta obține în mod constant schimbări mai mari în stilul de viață, rezultate clinice mai bune, economii mai mari de costuri și o aderență mai mare decât cele raportate vreodată – pe baza a patruzeci de ani de cercetări publicate în cele mai importante reviste medicale și științifice de specialitate.

Acum, în această carte de referință, el și Anne Ornish prezintă o nouă teorie unificatoare, simplă, dar puternică, care explică de ce aceleași schimbări ale stilului de viață pot inversa atât de multe boli cronice diferite și cât de repede apar aceste beneficii. Ei descriu ce este, de ce funcționează și cum o puteți face:
 
– Mâncați bine: o dietă bazată pe alimente integrale, pe bază de plante, în mod natural săracă în grăsimi și zahăr și bogată în arome. Dieta Ornish a fost clasificată #1 pentru sănătatea inimii de către U.S. News & World Report în fiecare an din 2011 până în 2017. 
– Mișcați-vă mai mult: exerciții fizice moderate, cum ar fi mersul pe jos
– Stresați-vă mai puțin: inclusiv meditație și practici ușoare de yoga
– Iubiți mai mult: cum dragostea și intimitatea transformă singurătatea în vindecare
 
Cu șaptezeci de rețete, planuri de masă ușor de urmat, sfaturi pentru aprovizionarea bucătăriei și pentru a mânca în oraș, exerciții recomandate, sfaturi pentru reducerea stresului și povești inspirate ale pacienților cu beneficii care le-au transformat viața – de exemplu, mai multe persoane s-au îmbunătățit atât de mult după numai nouă săptămâni încât au putut evita un transplant de inimă -, Undo It! le dă cititorilor o nouă speranță și noi alegeri.

Laude anticipate pentru Undo It!

Munca familiei Ornish este elegantă și simplă și merită un premiu Nobel, deoarece poate schimba lumea! -Richard Carmona, M.D., MPH, FACS, al șaptesprezecelea chirurg general al Statelor Unite ale Americii
 
Dacă vreți să vedeți cum va fi medicina peste zece ani, citiți această carte astăzi. -Rita F. Redberg, M.D., redactor-șef, JAMA Internal Medicine
 
Aceasta este una dintre cele mai importante cărți despre sănătate scrise vreodată. -John Mackey, CEO, Whole Foods Market

Informație:

Autor: Dean Ornish , Anne Ornish
Editura: Lifestyle Publishing
Colectie: LIFESTYLE
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Kevin Kane, Emma Hall
Traducator: Otilia Tudor
Numar de pagini: 624
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-789-243-7
Cod de bare: 9786067892437

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *