Regatul pdf

Despre carte:

Roy și Carl și-au petrecut întreaga viață fugind de întunericul din trecutul lor, dar când Carl se întoarce în cele din urmă pentru a se împăca cu el, cei doi frați sunt inexorabil atrași într-o confruntare cu proprii lor demoni.

Roy nu a părăsit niciodată orașul liniștit de munte în care a crescut, spre deosebire de fratele său mai mic, Carl, care abia aștepta să plece și să scape de trecutul său tulbure. La fel ca toți ceilalți din oraș, Roy credea că Carl a dispărut pentru totdeauna. Dar Carl are planuri mari pentru orașul său natal. Iar când se întoarce cu o nouă soție misterioasă și o oportunitate de afaceri care pare prea bună pentru a fi adevărată, tensiunile care mocnesc încep să iasă la suprafață, iar morțile inexplicabile din trecutul orașului sunt supuse unei noi analize. Curând, actori puternici își propun să îi doboare pe frați, expunându-le rolul în istoria sordidă a orașului.

Dar Roy și Carl sunt supraviețuitori și nu sunt străini de violență. Roy și-a protejat întotdeauna fratele mai mic. Pe măsură ce numărul cadavrelor crește, însă, loialitatea lui Roy față de familie este pusă la încercare. Și apoi Roy se trezește atras în mod inextricabil de soția lui Carl, Shannon, o atracție care va avea consecințe devastatoare. Lumea lui Roy se destramă și, în curând, nu va mai exista cale de întoarcere. Va fi nevoit să aleagă între propria carne și propriul sânge și un viitor pe care nu a îndrăznit niciodată să-l creadă posibil.

Informație:

Autor: Jo Nesbo
Editura: Trei
Colectie: Fiction Connection crime
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Andrei Gamart
Traducator: Andrei Covaciu
Numar de pagini: 704
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-1002-5
Cod de bare: 9786064010025

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *