Regandeste. Forta cunoasterii lucrurilor pe care nu le cunosti pdf

Despre carte:

Gândește-te din nou este o carte despre beneficiul îndoielii și despre cum putem deveni mai buni în a accepta necunoscutul și bucuria de a greși. Dovezile au arătat că geniile creative nu sunt atașate de o singură identitate, ci sunt dispuse în mod constant să-și regândească pozițiile și că liderii care admit că nu știu ceva și caută feedback critic conduc echipe mai productive și mai inovatoare.

Noile dovezi ne arată că, fiind o mentalitate și un set de abilități, regândirea poate fi învățată, iar Grant ne explică cum să dezvoltăm calitățile necesare pentru a face acest lucru. Secțiunea 1 explorează de ce ne luptăm să regândim și cum putem învăța să o facem ca indivizi, argumentând că curajul singur poate fi de fapt contraproductiv. Secțiunea 2 discută modul în care îi putem ajuta pe ceilalți să gândească din nou prin învățarea despre alfabetizarea în domeniul argumentelor. Iar secțiunea finală 3 analizează modul în care școlile, întreprinderile și guvernele nu reușesc să construiască culturi care să încurajeze regândirea.

În cele din urmă, a învăța să regândești ar putea fi abilitatea secretă care să îți ofere un avantaj într-o lume care se schimbă mai repede ca niciodată.

Informație:

Autor: Adam Grant
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Traducator: Dan Craciun
Numar de pagini: 392
Format: 145 x 205
ISBN: 978-606-722-437-5
Cod de bare: 9786067224375

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *