Proiectul Hail Mary pdf

Despre carte:

Ryland Grace este singurul supraviețuitor al unei misiuni disperate, de ultimă șansă – iar dacă va da greș, omenirea și pământul însuși vor pieri.

Doar că, în acest moment, el nu știe asta. Nu-și amintește nici măcar propriul nume, darămite natura misiunii sale sau cum să o ducă la bun sfârșit.

Tot ce știe este că a dormit foarte, foarte mult timp. Și tocmai a fost trezit pentru a se trezi la milioane de kilometri de casă, cu nimic altceva decât două cadavre drept companie.

Colegii lui de echipaj morți, iar amintirile îi revin neclar, își dă seama că acum se confruntă cu o sarcină imposibilă. Singur pe această navă minusculă, care a fost asamblată de toate guvernele și agențiile spațiale de pe planetă și aruncată în adâncurile spațiului, depinde de el să învingă o amenințare la nivel de extincție pentru specia noastră.

Și datorită unui aliat neașteptat, ar putea avea o șansă.

În parte mister științific, în parte călătorie interstelară orbitoare, Proiectul Ave Maria este o poveste despre descoperiri, speculații și supraviețuire care rivalizează cu Marțianul – în timp ce ne duce în locuri în care nu a visat niciodată să ajungă.

Informație:

Autor: Andy Weir
Editura: Nemira
Colectie: Armada
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Cartonata
Traducator: Iulia Anania
Numar de pagini: 536
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-1099-6
Cod de bare: 9786064310996

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *