Povesti despre speranta. Cum gasim inspiratie in viata de zi cu zi pdf

Despre carte:

În Povești de speranță, Heather Morris ne poartă într-o călătorie inspirată prin câteva dintre experiențele definitorii ale vieții sale, inclusiv prietenia profundă cu Lale Sokolov, tatuatorul de la Auschwitz-Birkenau și sursa de inspirație pentru romanul său de succes.

Heather Morris va explora talentele sale extraordinare de ascultător – o abilitate pe care a folosit-o atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe Lale. Această abilitate a fost cea care l-a determinat pe Lale să-i încredințeze lui Heather povestea sa, pe care a relatat-o în romanul Tatuatorul de la Auschwitz și în continuarea bestsellerului său, Călătoria lui Cilka. Acum, ea împărtășește călătoria ei inspirată în scris, explorând modul în care a învățat să asculte cu adevărat poveștile pe care i le spuneau oamenii, unele dintre ele împărtășite cu milioane de cititori în ficțiunea sa.

Un însoțitor esențial pentru Tatuorul de la Auschwitz și un manual inspirat pentru viață, Povești de speranță va examina și explora extraordinara călătorie de scriitoare a lui Heather, sub forma unei serii de povestiri despre oamenii remarcabili pe care i-a întâlnit, despre poveștile incredibile pe care aceștia i le-au împărtășit și despre lecțiile pe care le au pentru noi toți.

Informație:

Autor: Heather Morris
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: RAFTUL DENISEI
Anul aparitiei: 2.021
Tip coperta: Brosata
Traducator: Luana Schidu
Numar de pagini: 288
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-819-7
Cod de bare: 9786067798197

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *