Povesti de vara pdf

Despre carte:

Sfidând orice preconcepție despre povestirea și stilul de proză, amestecând umorul ironic și profunzimea emoțională captivantă, Kawakami este astăzi unul dintre cei mai importanți și mai bine vânduți scriitori japonezi. A explodat pe scena culturală mai întâi ca muzician, apoi ca poet și blogger popular, iar acum este o romancieră premiată.

Sâni și ouă zugrăvește un portret al feminității contemporane din Japonia și relatează călătoriile intime a trei femei care se confruntă cu moravuri opresive și cu propriile incertitudini pe drumul spre găsirea păcii și a unui viitor pe care îl pot numi cu adevărat al lor.

Cartea spune povestea a trei femei: Natsu, în vârstă de 30 de ani, sora ei mai mare, Makiko, și fiica lui Makiko, Midoriko. Makiko a călătorit la Tokyo în căutarea unei proceduri accesibile de mărire a sânilor. Ea este însoțită de Midoriko, care a devenit recent tăcută, găsindu-se incapabilă să exprime presiunile vagi, dar copleșitoare, asociate cu maturizarea. Tăcerea ei se dovedește a fi un catalizator pentru ca fiecare femeie să își confrunte temerile și frustrările.

Într-o altă zi toridă de vară, zece ani mai târziu, Natsu, aflată într-o călătorie de întoarcere în orașul natal, se luptă cu propria identitate nedeterminată, în timp ce se confruntă cu neliniștea de a îmbătrâni singură și fără copii.

Informație:

Autor: Mieko Kawakami
Editura: Litera
Colectie: Clasici Litera
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Traducator: Dana‑Ligia Ilin
Numar de pagini: 512
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-7241-4
Cod de bare: 9786063372414

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *