Povestea iubirii noastre pdf

Despre carte:

Ce se întâmplă dacă a iubi pe cineva înseamnă să păstrezi un secret care îți va frânge inima?

La sfârșitul anului 1983, o scrisoare sosește din Italia, conținând secrete atât de de neconcepute încât este ascunsă, aparent pentru totdeauna. Mai mult de trei decenii mai târziu, este găsită… de către ultima persoană care ar fi trebuit să o vadă vreodată.

Când Allie deschide un plic în casa bunicii sale, acesta schimbă tot ceea ce știe despre familia ei – și despre ea însăși.

Cu un adevăr care ar putea să-i rănească pe cei pe care îi iubește cel mai mult, angajează un detectiv particular pentru a afla ce s-a întâmplat cu răposata ei mamă în vara dinaintea nașterii lui Allie. Luându-și concediu de la slujba ei de cercetător științific, ea este condusă pe malul însorit al lacului Garda, însoțită de cel mai bun prieten al ei, Ed. Dar secretele care ies la iveală depășesc cu mult ceea ce se așteptau. Acum, Allie trebuie să găsească curajul de a se confrunta cu trecutul încâlcit al familiei sale și de a-și remodela propriul viitor.

Messy, Wonderful Us este o poveste captivantă și emoționantă despre pierderi umane, dragoste, prietenie și misterul care le leagă pe toate, de la autoarea bestsellerului
din You Me Everything.

Informație:

Autor: Catherine Isaac
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Tip coperta: Brosata
Traducator: Rao
Numar de pagini: 424
Format: 130 x 205
ISBN: 9786060065142
Cod de bare: 9786060065142

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *