Post Corona. De la criza la oportunitate pdf

Despre carte:

Epidemia de COVID-19 a transformat dormitoarele în birouri, a ridicat tinerii împotriva bătrânilor și a mărit decalajele dintre bogați și săraci, roșii și albaștri, dintre cei care poartă și cei care urăsc măștile. Unele afaceri – cum ar fi compania de exerciții fizice la domiciliu Peloton, producătorul de software de videoconferință Zoom și Amazon – s-au trezit pentru a se trezi strivite sub o avalanșă de cerere din partea consumatorilor. Altele – cum ar fi restaurantele, călătoriile, industria hotelieră și industria divertismentului live – s-au zbătut pentru a scăpa de distrugere.

Dar, după cum susține Scott Galloway, pandemia nu a fost un agent de schimbare, ci mai degrabă un accelerator al unor tendințe deja bine puse în mișcare. În Post Corona, el subliniază contururile crizei și oportunitățile care se prefigurează. Unele întreprinderi, cum ar fi puternicele monopoluri tehnologice, vor prospera ca urmare a perturbărilor. Alte industrii, cum ar fi învățământul superior, se vor strădui să mențină o propunere de valoare care nu mai are sens atunci când nu mai putem sta umăr la umăr. Iar pandemia a accelerat tendințe mai profunde în guvern și în societate, expunând un decalaj din ce în ce mai mare între viziunea noastră despre America ca un tărâm al oportunităților și realitățile tulburătoare ale declinului bunăstării noastre.

Combinând umorul și stilul său caracteristic și stilul său curajos cu o viziune ascuțită asupra afacerilor și cu o doză ocazională de mânie justificată, Galloway oferă atât avertisment, cât și speranță în egală măsură. După cum scrie, Comunitatea noastră nu s-a întâmplat pur și simplu, ci a fost modelată. Noi am ales această cale – nicio tendință nu este permanentă și nu poate fi înrăutățită sau corectată.

Informație:

Autor: Scott Galloway
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Traducator: Adina Avramescu
Numar de pagini: 264
Format: 155 x 205
ISBN: 978-606-722-439-9
Cod de bare: 9786067224399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *