Pe un drum sau altul pdf

Despre carte:

O persoană obișnuită ia 35.000 de decizii în fiecare zi. Asta înseamnă aproximativ 34.999 prea multe pentru Paige Collins, care trăiește cu o teamă debilitantă de a face alegerea greșită. Simplul act de a alege un curs opțional de artă este suficient pentru a o trimite într-o spirală de ce-ar fi dacă. Ce se întâmplă dacă este destinată să devină o ceramistă faimoasă, dar își irosește talentul în clubul de teatru? Dacă în atelierul de ceramică are loc o scurgere de monoxid de carbon și toată lumea moare? (Sumbru, dar posibil!)

De aceea, când lui Paige i se prezintă două opțiuni de ultim moment pentru vacanța de Crăciun, este paralizată de indecizie. Ar trebui să meargă cu cel mai bun prieten al ei (și îndrăgostit de mult timp) Fitz la cabana romantică de munte a familiei lui? Sau ar trebui să o însoțească pe mama ei la New York, un oraș la care Paige a visat toată viața?

Tocmai când pare că Paige va ceda sub presiunea alegerii, soarta intervine – sub forma unei podele alunecoase de la o băcănie – și viața lui Paige se împarte în două căi paralele foarte diferite. O cale duce la New York, unde Paige se îndrăgostește de oraș … … și de farmecul ghidului ei turistic neașteptat. Cealaltă duce la munte, unde Paige ar putea avea în sfârșit șansa ei cu Fitz . . . . până când anxietatea ei amenință să distrugă totul.

Cu toate acestea, înainte ca Paige să aibă parte de un final fericit în oricare dintre cele două destine, va trebui să înfrunte adevărul despre lupta ei cu anxietatea – și să învețe că nu trebuie să fii perfect pentru a merita dragostea adevărată.

Informație:

Autor: Kara Mcdowell
Editura: Trei
Colectie: Fiction Connection Young
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Andrei Gamart
Traducator: Camelia Chioc
Numar de pagini: 368
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0969-2
Cod de bare: 9786064009692

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *