Paradisul lui Queenie Malone pdf

Despre carte:

De la autoarea bestsellerului Păstrătorul lucrurilor pierdute și Înțelepciunea lui Sally Red Shoes – un roman despre mame și fiice, familii și secrete și despre puterea uimitoare a prieteniei.

Tilly era o fetiță inteligentă și extrovertită căreia îi plăcea să se joace cu fantome și chibrituri. Îi plăceau băuturile carbogazoase, înjurăturile, degetele de pește și bisericile catolice, dar cel mai mult îi plăcea să trăiască în Brighton, în magnificul hotel Paradise al lui Queenie Malone, cu familia sa simpatică și iubitoare de inadaptați – atât personalul, cât și oaspeții.

Dar copilăria lui Tilly a fost spulberată când mama ei a trimis-o de la singura casă pe care o iubise vreodată la un internat, fără prea multe explicații și fără niciun avertisment. Acum, Tilda a devenit o femeie independentă, încă afectată de cruzimea inexplicabilă a mamei sale. Feriți de oameni, singurul ei prieten este câinele ei, Eli. Dar când mama ei moare, Tilda se întoarce la Brighton și, cu ajutorul iubitei sale Queenie, se apucă să dezlege misterul exilului ei de la Hotelul Paradise și descoperă că mama ei nu era deloc femeia pe care credea că o cunoaște… Mame și fiice … povestea lor poate fi complicată … dar se poate dovedi că are și un final fericit.

Informație:

Autor: Ruth Hogan
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Rao
Numar de pagini: 320
Format: 130 x 205
ISBN: 978-606-006-516-6
Cod de bare: 9786060065166

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *