Oameni anxiosi pdf

Despre carte:

Un roman emoționant și fermecător despre o crimă care nu a avut loc niciodată, un presupus spărgător de bănci care dispare în aer și opt străini extrem de neliniștiți care descoperă că au mai multe în comun decât și-au imaginat vreodată

Să te uiți la proprietăți imobiliare nu este, de obicei, o situație de viață și de moarte, dar o vizionare a unui apartament devine exact asta atunci când un spărgător de bănci ratat dă buzna înăuntru și ia ostatic un grup de străini. Printre prizonieri se numără un cuplu recent pensionat care vânează neîncetat locuințele de reparat pentru a evita adevărul dureros că nu-și pot repara propria căsnicie. Există un bancher bogat care a fost prea ocupat să facă bani pentru a se preocupa de altcineva și un cuplu tânăr care urmează să aibă primul lor copil, dar care nu reușesc să se pună de acord asupra a nimic, de la locul unde vor să locuiască până la cum s-au cunoscut. Adăugați la acest amestec o femeie de 87 de ani care a trăit suficient de mult timp pentru a nu se mai teme de cineva care îi flutură un pistol în față, un agent imobiliar agitat, dar încă gata să facă o înțelegere, și un bărbat misterios care s-a încuiat în singura baie a apartamentului, și veți avea cel mai rău grup de ostatici din lume.

Fiecare dintre ei poartă o viață întreagă de nemulțumiri, răni, secrete și pasiuni care sunt gata să dea în clocot. Niciunul dintre ei nu este în întregime cine pare a fi. Și toți – inclusiv spărgătorul de bănci – tânjesc cu disperare după un fel de salvare. Pe măsură ce autoritățile și presa înconjoară locul, acești aliați reticenți vor dezvălui adevăruri surprinzătoare despre ei înșiși și vor pune în mișcare un lanț de evenimente atât de neașteptate încât chiar și ei cu greu își pot explica ce se va întâmpla în continuare.

Plină de umor, compasiune și înțelepciune, Oameni neliniștiți este o poveste ingenios construită despre puterea durabilă a prieteniei, a iertării și a speranței – lucrurile care ne salvează, chiar și în cele mai neliniștite momente.

Informație:

Autor: Fredrik Backman
Editura: ART
Colectie: Musai
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 464
Format: 140 x 205
ISBN: 9786067107326
Cod de bare: 9786067107326

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *