O vara fara barbati pdf

Despre carte:

Și cine dintre noi i-ar refuza lui Jane Austen finalurile fericite sau ar insista ca Cary Grant și Irene Dunne să nu se împace la sfârșitul filmului The Awful Truth? Există tragedii și există comedii, nu-i așa? Și de multe ori sunt mai mult la fel decât diferite, mai degrabă ca bărbații și femeile, dacă mă întrebați pe mine. O comedie depinde de oprirea poveștii exact la momentul potrivit.
 
Mia Fredrickson, poeta ironică, vituperantă și tragi-comică naratoare din Vara fără bărbați, a fost nevoită să-și reexamineze propria viață. Într-o zi, din senin, după treizeci de ani de căsnicie, soțul Miei, un renumit cercetător în neuroștiințe, îi cere o pauză. Această cerere abruptă o face să se clatine și o trimite într-o secție de psihiatrie. În luna iunie care urmează eliberării din spital, Mia se întoarce în orașul din preerie în care a copilărit, unde mama ei locuiește într-un azil de bătrâni. Singură într-o casă închiriată, Mia se înfurie, fumegă și își deplânge soarta tristă. Cu toate acestea, încet-încet, este atrasă de viețile celor din jurul ei – mama ei și prietenele ei apropiate, Cele cinci lebede, și vecina ei tânără cu doi copii mici și un soț gălăgios și furios – și de adolescentele din atelierul ei de poezie, ale căror intrigi și cruzimi mărunte reprezintă o amenințare în sine.

De la autoarea bestsellerului internațional What I Loved vine un roman provocator, ingenios și revelator despre femei și fete, dragoste și căsătorie, precum și despre veșnica problemă a asemănării și diferenței dintre sexe.

Informație:

Autor: Siri Hustvedt
Editura: Polirom
Colectie: TOP 10+
Anul aparitiei: 2.021
Tip coperta: Brosata
Traducator: Veronica D. Niculescu
Numar de pagini: 240
Format: 106 x 180
ISBN: 978-973-46-8387-1
Cod de bare: 9789734683871

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *