O competitie seducatoare pdf

Despre carte:

Lăsați-o pe Victoria Alexander, autoarea bestsellerului #1 New York Times, să vă cucerească cu noua ei poveste de dragoste orbitoare, în care o doamnă altfel corectă descoperă că pasiunea este moștenirea ei. . .

Văduva Julia, Lady Winterset, a moștenit o carte – o carte foarte șocantă – pe care toți domnii din Londra par să o dorească. Pentru un carismatic om de afaceri, este o șansă de a construi un imperiu. Pentru un romancier îndrăzneț, ar putea garanta faima. Dar pentru un conte mândru și dominator, înseamnă totul… .

Harrison Landingham, conte de Mountdale, nu o poate lăsa pe încăpățânata Julia să publice memoriile nerușinate care ar putea ruina numele familiei sale. Dar singura cale de a o opri ar putea fi la fel de sordidă – deși mult mai plăcută. Căci rivalii săi sunt hotărâți să o seducă pe captivanta femeie pentru a dobândi cartea. Iar Harrison nu este genul care să se retragă dintr-o competiție cu o miză atât de mare. Acum, câștigătorul va revendica atât memoriile scandaloase, cât și inima încântătoarei lor posesoare. . .

Informație:

Autor: Victoria Alexander
Editura: Lira
Colectie: Lira
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 368
Format: 107 x 177
ISBN: 9786063367830
Cod de bare: 9786063367830

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *