O chestiune de viata si de moarte pdf

Despre carte:

O călătorie de un an a renumitului psihiatru și a soției sale scriitoare după ce aceasta a fost diagnosticată cu boala în fază terminală, în timp ce reflectă asupra modului de a iubi și de a trăi fără regrete.

Psihiatrul și autorul de renume internațional Irvin Yalom și-a dedicat cariera consilierii celor care suferă de anxietate și durere. Dar nu s-a confruntat niciodată cu nevoia de a se consilia pe sine însuși până când soția sa, apreciata scriitoare feministă Marilyn Yalom, a fost diagnosticată cu cancer. În A Matter of Death and Life, Marilyn și Irv împărtășesc modul în care și-au asumat noi și profunde lupte: Marilyn să aibă o moarte bună, Irv să trăiască fără ea.

În relatări alternând ultimele lor luni împreună și primele luni de singurătate ale lui Irv, ei ne oferă o fereastră rară în confruntarea cu mortalitatea și în confruntarea cu pierderea persoanei iubite. Soții Yalom au avut numeroase binecuvântări – o familie iubitoare, o casă în Palo Alto sub un magnific stejar din vale, un cerc mare de prieteni, cititori avizi din întreaga lume și o căsnicie lungă și împlinită – dar s-au confruntat cu moartea așa cum o facem cu toții. Cu înțelepciunea celor care au reflectat profund și cu căldura familiară a iubiților adolescenți care au crescut împreună, ei investighează întrebări universale despre intimitate, dragoste și durere.

Informată de experiența a două vieți, O chestiune de moarte și viață este o ofertă cu inima deschisă pentru oricine caută sprijin, alinare și o viață cu sens.

Informație:

Autor: Irvin D. Yalom, Marilyn Yalom
Editura: Vellant
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Petronela Rotar, Vifor Rotar
Numar de pagini: 216
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069801383
Cod de bare: 9786069801383

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *