Nu-i musai sa imparti cu ceilalti. Si alte reguli ca sa cresti copii descurcareti si empatici pdf

Despre carte:

Meseria de părinte poate fi atât de copleșitoare, încât este ușor să pierzi din vedere care este poziția ta față de unele dintre cele mai controversate subiecte de la locul de joacă (Ce se întâmplă dacă copilului meu îi place să se poarte urât – nu este în regulă atâta timp cât nimeni nu se rănește? Și dacă copilul meu pur și simplu nu are chef să împartă?). În această carte inspirată și lămuritoare, Heather Shumaker descrie încercarea ei de a stabili regulile pentru a crește copii inteligenți, sensibili și autosuficienți. Bazându-se pe propriile experiențe ca mamă a doi copii mici, precum și pe munca psihologilor pentru copii, a pediatrilor, a educatorilor și așa mai departe, în această carte Shumaker ajunge la miezul problemei cu privire la o mulțime de întrebări importante. Sugestie: multe dintre reguli nu sunt ceea ce credeți că sunt!

Regulile din această carte se concentrează asupra anilor de vârstă preșcolară și de copil mic – o perioadă importantă pentru a pune bazele unor copii mai mari și apoi adulți competenți și plini de compasiune. Iată câteva dintre reguli:

   – Este în regulă dacă nu rănește oameni sau bunuri
   – Bombele, armele și băieții răi sunt permise.
   – Băieții pot purta tutu-uri.
   – Pozele nu trebuie să fie frumoase.
   – Vopsiți pe hârtie!
   – Educația sexuală începe de la grădiniță
   – Copiii nu trebuie să spună Îmi pare rău.
   – Iubiți minciunile copilului dumneavoastră.
IT’S OK NOT TO SHARE este o resursă esențială pentru orice părinte care speră să evite PLAYDATEGATE-ul (adică comportamentul copilului tău într-o interacțiune socială cu un alt copil nu întrunește în mod clar aprobarea unui alt părinte)!

Informație:

Autor: Heather Shumaker
Editura: Humanitas
Colectie: Parenting
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 368
Format: 130 x 200
ISBN: 978-973-50-6911-7
Cod de bare: 9789735069117

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *