Nocturna pdf

Despre carte:

Plasat într-o lume de inspirație latino-americană, un hoț care își schimbă chipul și un prinț care își asumă riscuri trebuie să facă echipă pentru a învinge un rău puternic pe care l-au dezlănțuit din greșeală.

Pentru Finn Voy, magia înseamnă două lucruri: un cuțit pe care îl ține sub bărbia oricui se pune cu ea… și o deghizare pe care o ia cu aceeași ușurință cu care alții își trag mantia.

Fiind o talentată schimbătoare de fețe, au trecut ani de zile de când Finn nu și-a mai văzut propria față, și exact așa îi place. Dar când Finn este prinsă de un mafiot puternic, este forțată să se implice într-o misiune imposibilă: să fure o comoară legendară din palatul regal Castallan sau să fie lipsită de magia ei pentru totdeauna.

După uciderea fratelui său mai mare, prințul Alfehr este primul în linia de succesiune pentru tronul Castallan. Dar Alfie nu se poate abține să nu simtă că nu se va ridica niciodată la înălțimea moștenirii fratelui său. Măcinat de durere, Alfie este obsedat să găsească o cale de a-și aduce fratele înapoi, chiar dacă asta înseamnă să se amestece în magia interzisă.

Dar când destinele lui Finn și Alfie se ciocnesc, ei deblochează din greșeală o putere teribilă și străveche – care, dacă nu este stăpânită, va devora lumea. Și cu soarta lui Castallan în mâinile lor, Alfie și Finn trebuie să se întreacă pentru a învinge ceea ce au dezlănțuit, chiar dacă asta înseamnă să înfrunte cel mai adânc întuneric din trecutul lor.

Informație:

Autor: Maya Motayne
Editura: Nemira
Colectie: Young Adult
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Antuza Genescu
Numar de pagini: 480
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-1048-4
Cod de bare: 9786064310484

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *