Muza cosmarurilor pdf

Despre carte:

Sarai a trăit și a respirat coșmaruri de când avea șase ani.

Ea credea că știe toate ororile și că este dincolo de orice surpriză.

Se înșela.

În urma tragediei, nici Lazlo și nici Sarai nu mai sunt cei care erau înainte. Unul este un zeu, celălalt o fantomă, ei se luptă să înțeleagă noile limite ale sinelui lor, în timp ce Minya, cu mintea întunecată, îi ține ostatici, cu intenția de a se răzbuna pe Weep.

Lazlo se confruntă cu o alegere de neconceput – să salveze femeia pe care o iubește, sau pe toți ceilalți… – în timp ce Sarai se simte mai neajutorată ca niciodată. Dar oare este ea? Uneori, doar cea mai mare nevoie ne poate învăța propriile profunzimi, iar Sarai, Muza Coșmarurilor, nu a descoperit încă de ce este capabilă.

În timp ce oamenii și godspawn-urile se răscolesc în urma apropiatei căderi a cetății, un nou inamic le spulberă speranțele fragile, iar misterele Mesarthimului sunt resuscitate: De unde au apărut zeii și de ce? Ce s-a făcut cu miile de copii născuți în pepiniera cetății? Și cel mai important dintre toate, pe măsură ce uși uitate sunt deschise și noi lumi sunt dezvăluite: Trebuie eroii să ucidă întotdeauna monștrii sau este posibil să îi salveze în schimb?

Dragostea și ura, răzbunarea și răscumpărarea, distrugerea și salvarea, toate se ciocnesc în această uimitoare și cutremurătoare continuare a bestsellerului New York Times, Strange the Dreamer.

Informație:

Autor: Laini Taylor
Editura: Epica
Colectie: Fictiune pentru tineri
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 336
Format: 135 x 200
ISBN: 978-606-8754-82-6
Cod de bare: 9786068754826

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *