Mindfulness. 75 de meditatiipentru reducerea stresului, sanatate mintala si pace interioara pdf

Despre carte:

Este ușor să te deconectezi atunci când viața se mișcă repede. Practicing Mindfulness vă oferă exerciții și meditații eficiente pentru a trăi fiecare moment al rutinei zilnice, în clipa de față.

De la găsirea respirației până la a te simți ancorat în pământ, aceste exerciții bazate pe practică facilitează integrarea atenției în rutina ta. Cu peste 75 de meditații esențiale – care durează între 5 și 20 de minute de la început până la sfârșit – Practicing Mindfulness este o modalitate accesibilă de a aplica mindfulness în viața ta de zi cu zi.

Reduceți stresul, îmbunătățiți sănătatea mintală și rămâneți prezent indiferent de ce vă rezervă ziua atunci când practicați mindfulness, cu:

Mindfulness 101, care oferă explicații clare despre ce este mindfulness, împreună cu motivele și modul în care vă ajută în viața de zi cu zi 75 de exerciții de mindfulness, organizate în funcție de dificultate, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați practica Sfaturi practice pentru a depăși obstacolele din calea practicii de mindfulness, cum ar fi cum să faceți față zgomotelor care vă distrag atenția sau cum să luptați împotriva somnolenței

Astăzi și în fiecare zi, mindfulness necesită practică. Practicarea mindfulness vă oferă meditații și exerciții eficiente și moderne pentru a începe să practicați mindfulness-ul de zi cu zi, de astăzi.

Informație:

Autor: Matthew Sockolov
Editura: Polirom
Colectie: Hexagon- La limita cunoasterii
Anul aparitiei: 2.021
Tip coperta: Brosata
Format: 130 x 200
ISBN: 978-973-46859-2-9
Cod de bare: 9789734685929

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *