Marea evadare pdf

Despre carte:

Unde fugi când viața ta se destramă?

Lucy Jorik este o campioană în a nu-și face niciodată de râs familia pe care o adoră – ceea ce nu este surprinzător, din moment ce mama ei este una dintre cele mai faimoase femei din lume. Dar acum Lucy a făcut exact asta. Și în ziua nunții ei, nu mai puțin, cu cel mai perfect bărbat pe care l-a cunoscut vreodată.

În loc să-i spună Da domnului irezistibil, Lucy fuge de la biserică într-o rochie de cor albastră care nu-i vine bine și face autostopul pe spatele unei motociclete distruse și pline de abțibilduri jignitoare. Zboară în necunoscut cu un străin cu aspect dur și temperament rău, care nu putea fi mai străin de existența ei privilegiată.

În timp ce lumea o caută, Lucy trebuie să se caute pe ea însăși și își dă seama rapid că bunele ei maniere obișnuite nu sunt o apărare împotriva unui bărbat care a ridicat grosolănia la rang de artă. Lucy trebuie să se înăsprească – și repede.

Marea ei evadare o duce la casa lui de pe plajă de pe o insulă din Marile Lacuri. Aici, ea speră să găsească o nouă direcție… și să deslușească secretele acestui bărbat care știe atât de multe despre ea, dar nu dezvăluie nimic despre el însuși. Pe măsură ce zilele fierbinți de vară se desfășoară printre brize parfumate și furtuni bruște, ea va întâlni și un apicultor frumos și tulburat, un tânăr băiat speriat, o regină a răului din zilele noastre și o pasiune care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

În această continuare uluitoare a bestsellerului său din New York Times, Call Me Irresistible, Susan Elizabeth Phillips spune povestea amuzantă, emoționantă și încântătoare a unei tinere în căutarea destinului ei … și a unui bărbat afectat care nu crede în a doua șansă.

Informație:

Autor: Susan Elizabeth Phillips
Editura: Litera
Colectie: Lira
Anul aparitiei: 2.021
Tip coperta: Brosata
Traducator: Anca Mihailescu
Numar de pagini: 420
Format: 107 x 177
ISBN: 978-606-33-7303-9
Cod de bare: 9786063373039

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *