Love&Santorini, o aventura in Grecia pdf

Despre carte:

Santorini se simțea ca o insulă care își ține respirația. Ca și cum ar fi păstrat un secret…

Lui Liv Varanakis nu-i place să se gândească prea mult la tatăl ei, ceea ce are sens – el a fugit în Grecia când ea avea doar opt ani, lăsându-i doar câteva amintiri dureroase despre dragostea lor comună pentru orașul pierdut al Atlantidei. Așa că atunci când adolescenta Liv primește brusc o carte poștală de la tatăl ei, care îi explică faptul că National Geographic susține un documentar despre teoriile sale despre Atlantida – și o întreabă dacă vrea să zboare în Grecia și să o ajute – Liv nu este deloc încântată.

Când ajunge în superbul Santorini, lucrurile sunt la fel de ciudate pe cât și-a imaginat. Sunt atât de multe întrebări, atât de multe emoții care se revarsă la suprafață după ce își vede tatăl pentru prima dată după mulți ani. Liv nu vrea să fie absorbită din nou în lumea tatălui ei. De asemenea, cu siguranță nu vrea ca Theo, așa-zisul protejat carismatic al tatălui ei, să fie martor la lupta ei.

Chiar și așa, ea nu poate să nu fie fermecată de tot ceea ce are de oferit Santorini – apusurile de soare frumoase, apa turcoaz, satele scăldate de soare și bucătăria delicioasă. Dar nu totul pe insula grecească este atât de perfect pe cât pare. Pentru că, așa cum Liv începe încet-încet să descopere, tatăl ei s-ar putea să nu o fi invitat în Grecia pentru Atlantida, ci pentru ceva mult mai important.

Informație:

Autor: Jenna Evans Welch
Editura: Epica
Colectie: Fictiune YA
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Traducator: Gabriela Stoica
Numar de pagini: 528
Format: 135 x 200
ISBN: 978-606-9713-03-7
Cod de bare: 9786069713037

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *