Lista norocoasa pdf

Despre carte:

De la co-autorul bestsellerului nr. 1 din New York Times, Five Feet Apart, vine o nouă poveste de dragoste captivantă, perfectă pentru fanii cărților The Perks of Being a Wallflower și Simon vs. the Homo Sapiens Agenda. 

Emily și mama ei au fost întotdeauna norocoase.

Dar norocul mamei lui Emily s-a terminat acum trei ani, când aceasta a cedat în fața cancerului, iar de atunci nimic nu s-a mai simțit bine.

Acum, în vara dinaintea ultimului ei an de liceu, lucrurile stau mai rău ca niciodată – Emily a distrus lucrurile cu prietenul ei, Matt, iar tatăl ei vinde casa în care a crescut și dăruiește lucrurile mamei ei. Singura persoană cu care poate vorbi este Blake, o fată pe care abia o cunoaște de când ea și tatăl ei s-au mutat înapoi în oraș, cu cinci secunde în urmă.

Dar tocmai atunci Emily găsește lista – lista de dorințe de vară a mamei sale din ultimul an de liceu – îngropată în fundul dulapului ei. Când Blake îi sugerează lui Emily să o accepte ca pe o provocare, cele două pornesc într-o călătorie pentru a bifa fiecare căsuță și pentru a o ajuta pe Emily să își înfrunte temerile legate de pierderea legăturii cu mama ei. Pe măsură ce începe să se simtă mai aproape de mama ei, la fel și legătura dintre Emily și Blake se adâncește în ceva la care nu se aștepta.

Și, dintr-o dată, Emily trebuie să se confrunte cu o altă teamă: să accepte partea secretă din ea însăși pe care nu a avut niciodată ocazia să o împărtășească cu persoana care o cunoștea cel mai bine.

O poveste de dragoste captivantă și sinceră despre cum să înveți cine ești și pe cine iubești, atunci când persoana cu care te-ai împărțit întotdeauna nu mai este.

Informație:

Autor: Rachael Lippincott
Editura: Litera
Colectie: New Moon
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Traducator: Raluca Bitoana
Numar de pagini: 304
Format: 140 x 200
ISBN: 978-606-33-7561-3
Cod de bare: 9786063375613

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *