Lectii de italiana pdf

Despre carte:

Scurt
Un nou roman de la autoarea bestsellerului Femeile lui Lazăr.

Un citat.
Ogarev a simțit deodată un fior periculos. Malia s-a dovedit a fi o cărticică fascinantă, în care zeci de pagini erau fie rupte, fie șterse, astfel încât se puteau desluși doar câteva cuvinte, care nu formau în niciun caz o frază cu sens.

Citiți mai multe la .
Protagonistul noii cărți Bespoke Alleyway, Ivan Ogarev, încă din copilărie a încercat să-și construiască viața împotriva – părinților, a modului obișnuit de viață, deși în capitală, dar în suburbii, a circumstanțelor date: școală, armată, muncă. Un accident tragic îl determină să își aleagă o profesie – devine medic. Numai că, din nou, totul este așa cum fac majoritatea oamenilor: școală de medicină – o clinică privată – o soție devotată. Ogarev acceptă termenii jocului pentru adulți, dar încă o dată viața îi prezintă ceva neașteptat – dragostea pentru o fată ciudată, pentru care cel mai important lucru este libertatea față de tot și de toți, inclusiv față de viața însăși.

Opinii
Să nu credeți că proza lui Stepnova este un fel de meșteșug respectuos de fetiță – dexteritatea cu care scrie ar putea fi folosită la fel de bine pentru a înfășura un bebeluș și a demonta o armă.
Zakhar Prilepin

Cifre
Cartea Femeile lui Lazăr de Marina Stepnova a fost tradusă în 9 limbi.

Cuvinte cheie
Proză feminină, cărți despre doctori, romane de dragoste, proză contemporană, Marina Stepnova, Femeile lui Lazăr

Informație:

Autor: Marina Stepnova
Editura: Curtea Veche
Colectie: Byblos
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 264
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-44-0599-9
Cod de bare: 9786064405999

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *