Lasa lumea in urma pdf

Despre carte:

Un roman magnetic despre două familii, străine una de cealaltă, care sunt forțate să se întâlnească într-un weekend prelungit care a mers teribil de prost

Amanda și Clay se îndreaptă spre un colț îndepărtat din Long Island așteptând o vacanță: o pauză liniștită de la viața din New York, timp de calitate cu fiul și fiica lor adolescenți și o mostră de viață bună în casa luxoasă pe care au închiriat-o pentru o săptămână. Dar o bătaie la ușă, noaptea târziu, rupe vraja. Ruth și G. H. sunt un cuplu de negri mai în vârstă – este casa lor, iar ei au sosit în panică. Ei aduc vestea că o pană de curent bruscă a cuprins orașul. Dar în această zonă rurală – cu televizorul și internetul acum căzute și fără serviciu de telefonie mobilă – este greu de știut ce să crezi.

Ar trebui Amanda și Clay să aibă încredere în acest cuplu – și viceversa? Ce s-a întâmplat în New York? Este casa de vacanță, izolată de civilizație, un loc cu adevărat sigur pentru familiile lor? Și sunt ei în siguranță unul față de celălalt? 

Plin de suspans și provocator, cel de-al treilea roman al lui Rumaan Alam este foarte atent la complexitatea parentalității, a rasei și a clasei sociale. Leave the World Behind explorează modul în care cele mai apropiate legături ale noastre sunt remodelate – și se creează altele noi și neașteptate – în momente de criză. 

Informație:

Autor: Rumaan Alam
Editura: Litera
Colectie: Buzz Books
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Alexandru Cormos
Numar de pagini: 304
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-7172-1
Cod de bare: 9786063371721

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *