Jurnalul unei iubiri pdf

Despre carte:

Un bărbat cu un caiet decolorat și bine uzat deschis în poală. O femeie care trăiește un ritual de dimineață pe care nu-l înțelege. Până când el începe să-i citească. O poveste dureros de tandră despre puterea durabilă a iubirii.

Un bărbat cu un carnețel decolorat și bine uzat deschis în poală. O femeie care trăiește un ritual matinal pe care nu-l înțelege. Până când el începe să-i citească. The Notebook este o poveste dureros de tandră despre puterea durabilă a iubirii, o poveste despre miracole care vă va rămâne în minte pentru totdeauna.

Plasat în frumusețea austeră a coastei Carolinei de Nord în 1946, The Notebook începe cu povestea lui Noah Calhoun, un locuitor rural din sudul țării întors acasă după cel de-al Doilea Război Mondial. Noah, în vârstă de treizeci și unu de ani, restaurează o casă de pe o plantație pentru a o readuce la gloria de odinioară și este bântuit de imaginile frumoasei fete pe care a cunoscut-o cu paisprezece ani mai devreme, o fată pe care a iubit-o ca nimeni altul. Incapabil să o găsească, dar nedorind să uite vara pe care au petrecut-o împreună, Noah se mulțumește să trăiască doar cu amintiri… până când ea se întoarce în mod neașteptat în orașul său pentru a-l vedea din nou.

Allie Nelson, în vârstă de douăzeci și nouă de ani, este acum logodită cu un alt bărbat, dar își dă seama că pasiunea inițială pe care a simțit-o pentru Noah nu s-a atenuat odată cu trecerea timpului. Totuși, obstacolele care au pus capăt relației lor anterioare rămân, iar prăpastia dintre lumile lor este prea mare pentru a fi ignorată. Cu iminenta căsătorie la doar câteva săptămâni distanță, Allie este forțată să se confrunte cu speranțele și visele ei pentru viitor, un viitor pe care doar ea îl poate modela.

Ca un puzzle în puzzle, povestea lui Noah și a lui Allie este doar începutul. Pe măsură ce se desfășoară, povestea lor devine în mod miraculos ceva diferit, cu mize mult mai mari. Rezultatul este un portret profund emoționant al iubirii în sine, al momentelor de tandrețe și al schimbărilor fundamentale care ne afectează pe toți. Strălucind de o frumusețe rar întâlnită în literatura actuală, The Notebook îl consacră pe Nicholas Sparks drept un povestitor clasic, cu o viziune unică asupra singurei emoții care contează cu adevărat.

Nu sunt nimic special, de asta sunt sigur. Sunt un om obișnuit, cu gânduri obișnuite și am dus o viață obișnuită. Nu există monumente dedicate mie și numele meu va fi uitat în curând, dar am iubit pe altul cu toată inima și sufletul meu, iar pentru mine, acest lucru a fost întotdeauna suficient.

Și așa începe una dintre cele mai emoționante și convingătoare povești de dragoste pe care le veți citi vreodată…The Notebook

Informație:

Autor: Nicholas Sparks
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 224
Format: 137 x 200
ISBN: 9786063368950
Cod de bare: 9786063368950

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *