John Rain – Pactul asasinilor pdf

Despre carte:

Un bestseller al Amazon Charts, Washington Post și Wall Street Journal.

Un roman cu ritm alert, care întoarce paginile, despre trădare, răzbunare și secrete depravate în locuri înalte, de la autorul bestsellerului New York Times al seriei John Rain și Livia Lone.

Când o anchetă comună FBI-Poliția din Seattle privind o rețea internațională de pornografie infantilă se apropie prea mult de anumite persoane puternice, detectivul specializat în crime sexuale Livia Lone devine ținta unei lovituri care abia dacă dă greș – o lovitură care îi fusese oferită lui John Rain, un specialist pensionat în cauze naturale.

Suspectând că în spatele atacului se află chiar FBI-ul, Livia ajunge la fostul lunetist al pușcașilor marini Dox. Împreună, ei alcătuiesc un grup ad-hoc pentru a identifica și neutraliza amenințarea. Există Rain. Iubita înstrăinată a lui Rain, Delilah, agent Mossad și specialistă în capcane de miere. Și soldații de operațiuni secrete Ben Treven și Daniel Larison, împreună cu fostul lor comandant, legenda SpecOps, colonelul Scot Hort Horton.

Deplasându-se din Japonia, la Seattle, la Washington DC și la Paris, grupul luptă împotriva unei serii de conspirații care se întrepătrund, fiecare dintre ele apropiindu-se tot mai mult de cele mai înalte niveluri ale guvernului american.

Cu loialități nesigure, agende conflictuale și încurcături romantice fierbinți, acești operatori vor avea dificultăți în a forma o echipă. Dar într-un meci atât de inegal ca acesta, un colectiv de ucigași ar putea fi chiar mai bun.

Informație:

Autor: Barry Eisler
Editura: Meteor
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 480
Format: 130 x 200
ISBN: 978-973-728-810-3
Cod de bare: 9789737288103

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *