Iubit de imprumut pdf

Despre carte:

Când prietenul lui Gia Montgomery, Bradley, o părăsește în parcarea de la balul de absolvire a liceului, Gia trebuie să se gândească repede. La urma urmei, le povestise prietenelor ei despre el de luni de zile. Aceasta trebuia să fie noaptea în care ea ar fi trebuit să demonstreze că el există. Așa că, atunci când vede un tip drăguț așteptând să o ia pe sora lui, îi cere ajutorul. Sarcina este simplă: să fie prietenul ei de rezervă – două ore, fără niciun angajament, câteva minciuni. După aceea, ea îl poate recâștiga pe adevăratul Bradley.

Problema este că, la câteva zile după balul de absolvire, nu la adevăratul Bradley se gândește ea, ci la dublură. Cel al cărui nume nici măcar nu-l știe. Dar faptul că îl găsește nu înseamnă că au terminat cu simularea unei relații. Gia îi datorează o favoare, iar sora lui intenționează să se asigure că o va încasa: petrecerea de absolvire a fostei sale prietene – trei ore, zero angajamente, câteva minciuni albe.

Tocmai când Gia începe să se întrebe dacă ar putea să își transforme prietenul fals într-unul adevărat, Bradley revine valsând în viața ei, demascându-i minciuna și amenințând să îi distrugă prieteniile și relația nou-înființată.

Informație:

Autor: Kasie West
Editura: Corint
Colectie: Leda Edge
Anul aparitiei: 2.021
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 304
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069519134
Cod de bare: 9786069519134

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *