Intr-o clipa pdf

Despre carte:

Pentru Finn Miller, o adolescentă de șaisprezece ani, viața se sfârșește într-o clipă, când un accident de mașină devastator o aruncă pe ea și pe alte zece persoane de pe versantul unui munte. Suspendată între lumi, ea privește neputincioasă cum cei pe care îi iubește se luptă să supraviețuiască.

Se fac alegeri imposibile, decizii care îi lasă pe supraviețuitori chinuiți de durere și regrete. Incapabilă să renunțe, Finn veghează în timp ce aceștia se luptă să-și recupereze viețile distruse. Jack, tatăl ei, care caută răzbunare împotriva singurei persoane pe care o poate învinovăți în afară de el însuși; cea mai bună prietenă a ei, Mo, care caută cu curaj adevărul în timp ce povestea supraviețuirii lor este rescrisă; sora ei, Chloe, care știe că Finn zăbovește și tânjește să i se alăture; și mama ei, Ann, care i-a salvat pe toți, dar este bântuită de deciziile ei. Finn trebuie să meargă mai departe, dar cum poate face asta cu familia ei încă în bucăți?

Sfâșietoare, dar în cele din urmă răscumpărătoare, Într-o clipă este o poveste despre puterea iubirii, despre sensul familiei și despre cum să mergi mai departe… chiar și atunci când pare imposibil.

Informație:

Autor: Suzanne Redfearn
Editura: Trei
Colectie: FICTION CONNECTION
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Andrei Gamart
Traducator: Mihaela Doaga
Numar de pagini: 400
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-1055-1
Cod de bare: 9786064010551

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *