Indoiala pdf

Despre carte:

O dramă psihologică tensionată și palpitantă despre formarea și destrămarea unei familii – și despre o femeie a cărei experiență de mamă nu este deloc ceea ce spera și de care se temea.

Blythe Connor este hotărâtă să fie pentru noul ei bebeluș, Violet, mama caldă și reconfortantă pe care ea însăși nu a avut-o niciodată.

Dar, în toiul primelor zile epuizante ale maternității, Blythe devine convinsă că ceva este în neregulă cu fiica ei – ea nu se comportă așa cum se comportă majoritatea copiilor.

Sau totul este doar în capul lui Blythe? Soțul ei, Fox, spune că ea își imaginează lucruri. Cu cât Fox îi respinge mai mult temerile, cu atât mai mult Blythe începe să-și pună la îndoială propria sănătate mintală și cu atât mai mult începem și noi să ne întrebăm ce ne spune Blythe despre viața ei.

Apoi se naște fiul lor, Sam – și cu el, Blythe are acea legătură fericită pe care și-a imaginat-o întotdeauna cu copilul ei. Chiar și Violet pare să-și iubească frățiorul. Dar când viața, așa cum o cunosc ei, se schimbă într-o clipă, urmările devastatoare o obligă pe Blythe să înfrunte adevărul.

The Push este un tur de forță pe care îl vei citi dintr-o singură ședință, un roman cu totul captivant care va pune la îndoială tot ceea ce crezi că știi despre maternitate, despre ceea ce le datorăm copiilor noștri și despre ceea ce se simte atunci când femeile nu sunt crezute.

Informație:

Autor: Ashley Audrain
Editura: Litera
Colectie: Buzz Books
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 352
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-6978-0
Cod de bare: 9786063369780

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *