In timp ce Parisul dormea pdf

Despre carte:

O femeie trebuie să ia cea mai grea decizie din viața ei în această poveste emoționantă și de neuitat despre rezistență și credință în timpul uneia dintre cele mai întunecate perioade din istorie.

Santa Cruz, 1953. Jean-Luc este un bărbat care fuge de trecutul său. Cicatricea de pe fața lui este un preț mic de plătit pentru a supraviețui ororilor ocupației naziste din Franța. Acum, are o nouă viață în California, o familie. Nu s-a așteptat niciodată ca trecutul să vină să îi bată la ușă.

Paris, 1944. Trecutul unei tinere evreice este sfâșiat într-o clipită. Înghesuită într-un tren cu destinația Auschwitz, într-un act de disperare, ea își încredințează bunul cel mai de preț unui străin. Tot ce i-a mai rămas acum este speranța.

Pe un peron întunecat, două destine se întrepătrund, iar alegerile pe care le face fiecare persoană vor schimba viitorul în moduri pe care niciuna dintre ele nu și le-ar fi putut imagina.

Povestit din perspective alternative, În timp ce Parisul dormea reflectă puterea iubirii, a rezistenței și a curajului atunci când totul pare pierdut. Explorând puterea legăturilor de familie și ce înseamnă cu adevărat să iubești pe cineva necondiționat, acest roman de debut vă va cuceri inima.

Informație:

Autor: Ruth Druart
Editura: Litera
Colectie: Buzz Books
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Magdalena Dumitru
Numar de pagini: 528
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-7240-7
Cod de bare: 9786063372407

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *