Heart Bones. Despre agonia unor inimi frante pdf

Despre carte:

Viața și un nume de familie sumbru sunt singurele două lucruri pe care părinții lui Beyah Grim i le-au oferit vreodată. După ce și-a croit singură drumul, Beyah este pe drumul cel bun spre lucruri mai mari și mai bune, mulțumită doar ei însăși.

Cu doar două luni scurte care o despart de viitorul pe care și l-a construit și de trecutul pe care vrea cu disperare să-l lase în urmă, o moarte neașteptată o lasă pe Beyah fără un loc unde să se ducă în acest interval. Forțată să apeleze la ultima ei resursă, Beyah este nevoită să-și petreacă restul verii pe o peninsulă din Texas, alături de un tată pe care abia îl cunoaște. Planul lui Beyah este să-și țină capul plecat și să lase vara să treacă fără cusur, dar noul ei vecin, Samson, aruncă o cheie în acest plan.

Samson și Beyah nu au nimic în comun la suprafață.

Ea provine dintr-o viață de sărăcie și neglijență; el provine dintr-o familie bogată și privilegiată. Dar un lucru pe care îl au în comun este că amândoi sunt atrași de lucruri triste. Ceea ce înseamnă că sunt atrași unul de celălalt. Cu o conexiune aproape imediată, prea intensă pentru ca ei să continue să o nege, Beyah și Samson sunt de acord să rămână în zona puțin adâncă a unei aventuri de vară. Ceea ce Beyah nu-și dă seama este că se apropie un curent de rip, care este pe cale să-i tragă inima în largul mării.

Informație:

Autor: Colleen Hoover
Editura: Epica
Colectie: Fictiune pentru tineri
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Iris Manuela Anghel
Numar de pagini: 320
Format: 140 x 200
ISBN: 978-606-8754-99-4
Cod de bare: 9786068754994

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *