Gradina uitata pdf

Despre carte:

Un copil găsit, o carte veche de basme întunecate, o grădină secretă, o familie aristocrată, o dragoste negată și un mister. Grădina uitată este o poveste captivantă, plină de atmosferă și care se citește compulsiv despre trecut, secrete, familie și memorie, de la Kate Morton, autoare de best-selleruri internaționale.

Cassandra este pierdută, singură și îndurerată. Bunica ei mult iubită, Nell, tocmai a murit, iar Cassandra, a cărei viață a fost deja zguduită de un accident tragic petrecut în urmă cu zece ani, simte că a pierdut tot ce-i era drag. Dar un moștenire neașteptată și misterioasă din partea lui Nell îi dă viața Cassandrei peste cap și sfârșește prin a pune la îndoială tot ceea ce credea că știe despre ea și despre familia ei.

Moștenind o carte de basme întunecate și intrigante scrise de Eliza Makepeace – autoarea victoriană care a dispărut în mod misterios la începutul secolului XX – Cassandra își ia curajul în ambele mâini și pornește pe urmele lui Nell într-o căutare pentru a afla adevărul despre istoria, familia și trecutul lor; fără să știe că, în acest proces, va descoperi și o nouă viață pentru ea însăși.

Informație:

Autor: Kate Morton
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 480
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-774-9
Cod de bare: 9786067797749

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *