Gaseste-ma pdf

Despre carte:

În această fascinantă explorare a varietăților iubirii, autoarea bestsellerului mondial Call Me by Your Name își revizitează personajele complexe și seducătoare la zeci de ani de la prima lor întâlnire.

Niciun roman din istoria recentă nu a vorbit mai emoționant cititorilor contemporani despre natura iubirii decât obsedantul roman al lui André Aciman, Call Me by Your Name. Publicat pentru prima dată în 2007, romanul a fost salutat ca fiind o scrisoare de dragoste, o invocare … o carte excepțional de frumoasă (Stacey D’Erasmo, The New York Times Book Review). Aproape trei sferturi de milion de exemplare au fost vândute, iar cartea a devenit un film foarte iubit, premiat cu Oscar, cu Timothée Chalamet în rolul tânărului Elio și Armie Hammer în rolul lui Oliver, studentul absolvent de care se îndrăgostește.

În Găsește-mă, Aciman ni-l prezintă pe tatăl lui Elio, Samuel, într-o călătorie de la Florența la Roma pentru a-l vizita pe Elio, care a devenit un talentat pianist clasic. O întâlnire întâmplătoare în tren cu o tânără frumoasă îi dă peste cap planurile lui Sami și îi schimbă viața pentru totdeauna.

Elio se mută în curând la Paris, unde are și el o aventură cu consecințe, în timp ce Oliver, acum profesor universitar în New England și cu o familie, se trezește brusc că se gândește la o călătorie de întoarcere peste Atlantic.

Aciman este un maestru al sensibilității, al detaliilor intime și al nuanțelor emoționale care sunt substanța pasiunii. Găsește-mă ne readuce în interiorul cercului magic al uneia dintre cele mai mari romane contemporane pentru a ne întreba dacă, de fapt, dragostea adevărată moare vreodată.

Informație:

Autor: André Aciman
Editura: Polirom
Colectie: BIBLIOTECA POLIROM – Actual
Anul aparitiei: 2.021
Tip coperta: Brosata
Traducator: Mihaela Ghita
Numar de pagini: 296
Format: 130 x 200
ISBN: 978-973-46-8352-9
Cod de bare: 9789734683529

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *