Furia dezlantuita pdf

Despre carte:

Autorul bestsellerului nr. 1 din New York Times, Morning Star, revine în universul Red Rising cu o continuare palpitantă a romanului Iron Gold.

Timp de un deceniu, Darrow a condus o revoluție împotriva Societății corupte cu coduri de culori. Acum, scos în afara legii chiar de Republica pe care a fondat-o, el duce un război necinstit pe Mercur în speranța că mai poate salva visul lui Eo. Dar, în timp ce lasă moarte și distrugere în urma sa, mai este el eroul care a rupt lanțurile? Sau se va ridica o altă legendă pentru a-i lua locul?

Lysander au Lune, moștenitorul în exil, s-a întors în nucleu. Hotărât să readucă pacea în omenire pe muchie de sabie, el trebuie să învingă sau să unească perfidele familii Gold din Core și să-l înfrunte pe Darrow pe cerul lui Mercur, devastat de război.

Dar destinele lor nu sunt singurele care atârnă în balanță.

Pe Luna, Mustang, Suveranul Republicii, face campanie pentru a uni Republica în spatele soțului ei. Asaltată de dușmani politici și criminali, își poate ea păcăli adversarii la timp pentru a-l salva?

Cândva o refugiată roșie, tânăra Lyria este acum acuzată de trădare, iar singura ei speranță este o evadare disperată cu noi aliați improbabili.

Răpite de o nouă amenințare la adresa Republicii, Pax și Electra, copiii lui Darrow și Sevro, trebuie să se încreadă în Ephraim, un hoț, pentru salvarea lor – iar Ephraim trebuie să se uite la ele pentru șansa lui de a se răscumpăra.

Pe măsură ce alianțele se schimbă, se rup și se refac – și puterea este preluată, pierdută și recuperată – fiecare jucător este în pericol într-un joc de cucerire care ar putea transforma Răsăritul într-o nouă Epocă Întunecată.

Informație:

Autor: Pierce Brown
Editura: Paladin
Colectie: Paladin Masters – Science Fiction
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Cartonata
Traducator: Laura Ciobanu
Numar de pagini: 976
Format: 140 x 210
ISBN: 9786069000403
Cod de bare: 9786069000403

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *