Fratii de la Auschwitz pdf

Despre carte:

Un roman extraordinar de speranță și suferință, o poveste despre o familie despărțită de Holocaust și despre călătoria lor chinuitoare de întoarcere una către cealaltă.

Lacrimile fratelui meu au lăsat o linie delicată și curată pe fața lui. I-am mângâiat obrazul și i-am șoptit: Ești chiar tu….

Dov și Yitzhak trăiesc într-un mic sat din munții Ungariei, izolați atât de lume, cât și de ororile războiului. Dar într-o zi, în 1944, totul se schimbă. Naziștii iau cu asalt casele sătenilor evrei și îi informează că au la dispoziție o oră. O oră înainte ca trenul să-i ducă la Auschwitz.

Șase decenii mai târziu, din siguranța sufrageriei de acasă, în Israel, frații își rup în sfârșit tăcerea în fața unui prieten care nu va lăsa niciodată ca poveștile lor să fie uitate.

Povestită într-un stil poetic care amintește de Atwood și Salinger, Malka Adler a scris o lectură viscerală, dar esențială pentru cei care au găsit putere, alinare și, mai presus de toate, speranță, în cărți precum Alegerea, Bibliotecarul de la Auschwitz și Tatuatorul de la Auschwitz.

Această ediție broșată include o secțiune P.S. exclusivă de 14 pagini cu un Q al autorului, o Notă a autorului și un ghid pentru grupuri de lectură.

Elogii pentru Frații de la Auschwitz

‘M-am așezat și am citit-o în câteva ore, soția mea o citește acum și îi aduce lacrimi în ochi’ Recenzent pe Amazon

‘Povestea este atât de incredibilă, iar autorul scrie atât de frumos, încât este imposibil să rămâi indiferent. I-am dăruit cartea mamei mele și m-a sunat după ce a terminat de plâns și mi-a spus cât de mult i-a plăcut’ recenzent Amazon

‘Este o carte pe care trebuie să o citim cu toții, să o citim pentru a o cunoaște… Este dură, captivantă, cutremurătoare, zguduitoare – dar trebuie să o citim. Și nimic mai puțin’ Aliza Ziegler, redactor-șef la Proza Books, Editura Yedioth Ahronoth

‘Este nevoie de un mare curaj pentru a scrie așa cum o face Adler – fără să îndulcești, fără să înfrumusețezi, fără să lași loc imaginației’ Yehudith Rotem, ziarul Haaretz

‘Aceasta este o carte pe care nu avem voie să nu o citim’ Leah Roditi, At Magazine

Informație:

Autor: Malka Adler
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Cartonata
Traducator: Rao
Numar de pagini: 424
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-006-504-3
Cod de bare: 9786060065043

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *