Fiica Reichului pdf

Despre carte:

Pentru fanii cărților The Nightingale și All the Light We Cannot See, o poveste fermecătoare de dragoste imposibilă, plasată pe fundalul regimului nazist.

Fiica respectuoasă a unui ofițer nazist de rang înalt, Hetty Heinrich este dornică să-și joace rolul în noul și gloriosul Reich de o mie de ani. Dar nu-și imaginează niciodată că tot ceea ce crede și știe despre lumea ei va intra în conflict total atunci când îl întâlnește pe Walter, un prieten evreu din trecut, care trezește în ea sentimente periculoase. Confuză și conflictuală, Hetty nu știe în cine poate avea încredere și la cine să apeleze, mai ales când descoperă că cineva o urmărește.

Dându-și seama că își asumă un risc uriaș – dar neputând rezista atracției intense pe care o simte pentru Walter – ea se lansează într-o poveste de dragoste secretă cu el. Împreună, visează la momentul în care războiul se va sfârși și își planifică viitorul. Dar, pe măsură ce valul în creștere al antisemitismului amenință să-i înghită, Hetty și Walter vor fi nevoiți să ia măsuri extreme.

Va distruge oare marșul constant al forțelor întunecate universul lui Hetty – sau poate triumfa în cele din urmă dragostea…?

Propulsivă, profund emoționantă și inspirată de istoria familiei autoarei, Fiica Reich-ului este un roman captivant, plin de personaje vii și un portret al Germaniei naziste cercetat cu meticulozitate. În această poveste captivantă despre pasiune, curaj și moralitate, Louise Fein ne prezintă o tânără îndrăzneață, hotărâtă să pășească pe calea perfidă a supraviețuirii și a libertății, arătându-le cititorilor forța din puterea iubirii și amintindu-ne că trecutul nu trebuie uitat niciodată.

Informație:

Autor: Louise Fein
Editura: Nemira
Colectie: Damen Tango
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Louise Fein
Numar de pagini: 576
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0962-4
Cod de bare: 9786064309624

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *