Fete de treaba pdf

Despre carte:

Două foste prietene bune se întorc la reuniunea de la facultate și descoperă că sunt încercuite de cineva care vrea să se răzbune pentru ceea ce au făcut cu zece ani în urmă – și nu se va opri de la nimic pentru a o obține – în acest thriller psihologic propulsiv (Megan Miranda, autoarea bestsellerului The Girl from Widow Hills).

Multe s-au schimbat în anii care au trecut de când Ambrosia Wellington a absolvit facultatea, iar ea a muncit din greu pentru a-și crea o nouă viață. Dar iată că o invitație la reuniunea de zece ani ajunge prin poștă, împreună cu un bilet anonim pe care scrie: Trebuie să vorbim despre ce am făcut în acea noapte.

Se pare că secretele trecutului lui Ambrosia – și oamenii pe care credea că i-a lăsat acolo – nu sunt atât de îngropate pe cât credea ea. Amb nu se poate opri din a se fixa pe ceea ce a făcut sau cu cine a făcut-o: Sloane Sully Sullivan, fosta cea mai bună prietenă a lui Amb, care ar putea determina pe oricine să facă orice.

La reuniune, Amb și Sully primesc mesaje din ce în ce mai amenințătoare și devine clar că sunt urmărite de cineva care vrea mai mult decât adevărul despre ce s-a întâmplat în primul semestru. Această persoană vrea să se răzbune pentru ceea ce a făcut și pentru daunele pe care le-a provocat – a căror amploare Amb abia acum o înțelege pe deplin. Și totul s-a întâmplat din cauza jocului pe care l-au jucat pentru a pune mâna pe un băiat care aparținea altcuiva și pe fata care a plătit prețul.

Alternând între reuniune și primul an de facultate al lui Amb, Fetele sunt toate atât de drăguțe aici este un thriller înfiorător și întortocheat (Book Riot) despre limitele brutale pe care le pot atinge fetele pentru a obține ceea ce cred că li se cuvine și despre ce se întâmplă atunci când jocurile pe care le jucăm în facultate devin chestiuni de viață și de moarte.

Informație:

Autor: Laurie Elizabeth Flynn
Editura: Litera
Colectie: Buzz Books
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 368
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-7538-5
Cod de bare: 9786063375385

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *