Extraterestru. Primul semn de viata inteligenta dincolo de pamant pdf

Despre carte:

BESTSELLER INSTANTANEU DE LA NEW YORK TIMES 

Provocator și palpitant … Loeb ne cere să gândim la scară mare și să ne așteptăm la neașteptat.
-Alan Lightman, autorul bestsellerurilor New York Times Visele lui Einstein și Căutând stele pe o insulă din Maine

Cel mai important astronom de la Harvard își expune controversata teorie conform căreia sistemul nostru solar a fost vizitat recent de o tehnologie extraterestră avansată, venită de pe o stea îndepărtată.

La sfârșitul anului 2017, oamenii de știință de la un observator din Hawaii au zărit un obiect care a zburat prin sistemul nostru solar interior, mișcându-se atât de repede încât nu putea veni decât de la o altă stea. Avi Loeb, cel mai bun astronom de la Harvard, a arătat că nu era un asteroid; se deplasa prea repede de-a lungul unei orbite ciudate și nu a lăsat nicio dâră de gaz sau resturi în urma sa. Exista o singură explicație imaginabilă: obiectul era o piesă de tehnologie avansată creată de o civilizație extraterestră îndepărtată.
 
În Extraterestru, Loeb îi poartă pe cititori în interiorul poveștii palpitante a primului vizitator interstelar care a fost observat în sistemul nostru solar. El prezintă teoria sa controversată și implicațiile sale profunde: pentru știință, pentru religie și pentru viitorul speciei noastre și al planetei noastre. O călătorie halucinantă prin cele mai îndepărtate zone ale științei, ale spațiului-timp și ale imaginației umane, Extraterestru îi provoacă pe cititori să țintească spre stele – și să se gândească în mod critic la ceea ce se află acolo, indiferent cât de ciudat pare.

Informație:

Autor: Avi Loeb
Editura: Litera
Colectie: Iq230
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 240
Format: 140 x 200
ISBN: 978-606-33-7433-3
Cod de bare: 9786063374333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *