Esti aici. Descopera momentul prezent pdf

Despre carte:

În această carte, Thich Nhat Hanh, renumitul călugăr zen, autor și maestru de meditație, distilează esența gândirii și practicii budiste, subliniind puterea atenției pentru a ne transforma viața. Mindfulness nu este o evaziune sau o scăpare, explică el. Înseamnă să fii aici, prezent și total viu. Este adevărata libertate – și fără această libertate, nu există fericire.

Bazată pe un stagiu de retragere pe care Thich Nhat Hanh l-a condus pentru occidentali, această carte oferă o serie de practici simple și eficiente pentru cultivarea atenției, inclusiv conștientizarea respirației și a mersului, ascultarea profundă și vorbirea abilă. Ești aici oferă, de asemenea, îndrumări privind vindecarea durerii emoționale și manifestarea iubirii și compasiunii reale în relațiile cu ceilalți.

Simplă, caldă, directă și uimitor de puternică, această carte dezvăluie inima căii budiste și ne ajută să ne reconectăm cu bucuria și minunea de a fi în viață, indiferent de circumstanțele schimbătoare ale vieții.

Laude pentru Thich Nhat Hanh

Printre liderii budiști influenți în Occident, Thich Nhat Hanh se situează pe locul al doilea după Dalai Lama. – New York Times

Thich Nhat Hanh scrie cu vocea lui Buddha. – Sogyal Rinpoche, autorul cărții Cartea tibetană a vieții și a morții

Informație:

Autor: Thich Nhat Hanh
Editura: Curtea Veche
Colectie: Metta
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 224
Format: 110 x 160
ISBN: 978-606-44-0857-0
Cod de bare: 9786064408570

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *